• Produsen Panel Patch China
  • Produsen Jack Keystone
  • Pabrik Sistem Tembaga China

Napa milih kita?


Aplikasi Produk

Produk kita digunakake ing pusat data, solusi perumahan, komunikasi penyiaran, lsp.

Pasar Produksi

Amerika Serikat, India, Inggris, Jerman, Dubai, Singapura, Slowakia, Iran, Sri Lanka, lsp.

Sertifikat kita

Sertifikat kita kalebu CE, ETL, UL, ISO, lsp.

Layanan

Sur-link mesthi nyoba kanggo nggawe solusi sing digawe khusus kanggo macem-macem tuntutan ...

  • babagan
Surlink didegaké ing taun 2001., sing mboko sithik ganti saka siji model OEM dadi model manajemen merek ing taun 2009 lan entuk judhul âNational High-Tech Enterpriseâ € ing 2011.

Surlink didegake karo kantor bisnis internasional ing Shenzhen lan pabrik produksi sing nutupi 60000 meter persegi lan luwih saka 500 karyawan ing NEW Hangzhouwan Zone Zhejiang China ing taun 2001, sing khusus kanggo produk infrastruktur komunikasi.

Produk utamane kalebu panel patch, jack keystone, faceplate. Produk kita digunakake ing pusat data, solusi perumahan, komunikasi penyiaran, lsp.